Автобиография
Програми
Web Blog B
 
O Y A N   B O Y C H E
V Скинове & Fonts
Книга за Гости Игри
Лични Снимки Михаел Шумахер
Моите Приятели       Връзки
Меню
   
Инфо
 
Вашето IP:
 54.221.159.188
 
Дата и час:
19 Март 2024
11:05:29
 
Последна актуализация:
04 Януари 2024
 
Вие сте посетител №:
03.2024г. 1870
(2024г.) (0)

Посетители - ботове:
03.2024г. 1870
(2024г.) (7861)

 
 

Valid XHTML 1.0 Transitional

 
Новини
Новини за категория Спорт
100 години - Футболен клуб БЕРОЕ
Честит празник на всички беройци!
Четвъртък, 19 Май 2016
Тази години любимия ми български футболен отбор БЕРОЕ навършва 100 години от основаването му. Празниците в Стара Загора вече започнаха. Футболният клуб има вече нова юбилейна емблема, нов юбилеен екип, нова юбилейна песен (вкл. видео клип), юбилейна книга "Берое – 100 години футбол".

На 17 Май 2016г. се състоя и юбилейният мач срещу "Партизан" (Белград, Сърбия), в който беройци победиха с 2:0. Валидирана бе и юбилейна пощенска марка "100 години Светът е Берое" на 16 Май 2016г. На церемонията присъстваха знакови личности свързани с "Български пощи" ЕАД и ПФК Берое. Повече информация около юбилея може да намерите на официален уебсайт на Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора.

Ето и част от историята на клуба до момента (от www.beroe.bg):

Футболът в Стара Загора води началото си от 1916 година. Берое е наследник на традициите на старозагорския футбол.
– През годините името му е било променяно на: Верея, Рекорд (от 1920 г.), Борислав, Бероя, Траяна, Светослав (от 1925 г.), Левски (от 1947 г.), Шипка, Строител (от 1949 г.), Ударник (от 1950 г.), Спартак, ДНА, Ботев (от 1957 г.), Берое (от 1959 г. след обединение на Ботев и Локомотив), Олимпик-Берое (от 1999 г. след обединение с Олимпик Тетевен) и БЕРОЕ.

В международно отношение, за най-велик мач се счита: Берое – Ювентус (с 8! световни шампиони в състава) 1:0 на 24.XI.1979 г.

Текстът на юбилейната песента (от www.beroe.bg):

От далечни времена,
родените по таз земя
имали били сърца на герои.

Моят град от древността
има много имена –
най-велико е това на Берое.

Да! Да! Да!
В мене бият две сърца!

Две сърца – едното мое
и едно за Берое.
Имаме сърца на герои –
бият само, само за Берое.

Е-о-е… Никога на колене!
Берое – зелени Богове.

Публикувано в Общество, Спорт
Коментари: 0

БЕРОЕ в евротурнирите, пристягайте гащите!!!
БЕРОЕ - Черноморец (Поморие) 1:0
Сряда, 5 Май 2010
Берое победи Черноморец (Поморие) с гол на Дончо Атанасов в 91 минута. Това е първата спечелена купа на България в историята на отбора след 5 изиграни финала.

Така след един тежък сезон за отбора, ПФК Берое постигна забележителни резултати с помощта на всички играчи, треньора Илиян Илиев, управлението и най-вече ФЕНОВЕТЕ на отбора.

Важно (поне за мен) е да се отбележи и развитието на сайта на отбора - Beroe Online (лицето на отбора в Интернет). БРАВО момчета!!!

Честито на всички беройци за победата и успешно представяне на отбора в Лига Европа! Ще ни е нужно повече бягане и хъс, за да покажем, че БЕРОЕ не е случаен отбор.

С уважение,

Боян Бойчев

Публикувано в Спорт
Коментари: 2

БЕРОЕ - Черноморец (Поморие)
Финал за Купата на България (05 Май 2010г.)
Сряда, 5 Май 2010
Днес, 05 Май 2010г., ще се проведе финалът за Купата на България. Срещата ще се състои на градския стадион в Ловеч от 18:00 часа. Борбата също така е за влизане в Лига Европа.

Очаква се много сериозна подкрепа от верните фенове на Берое - около 5000 зрители на стадиона в Ловеч + тези на телевизионните екрани. При евентуална, а за мене задължителна, победа на зелените спечелената купа ще се превърне в най-големия успех на клуба от далечната 1986 година.

Мачът ще бъде излъчван пряко по телевизия RingBG за тези, които нямат възможност да присъстват на стадиона в Ловеч.

Айде БЕРОЕееееееееееееееееееееееееее!
Няма мое, няма твое, светът е БЕРОЕ!



С уважение,

Боян Бойчев

Публикувано в Спорт
Коментари: 0

ПФК Берое - там, където му е мястото, в "А" група
З"А"ВЪРНАХМЕ СЕ!!!
Събота, 30 Май 2009
Берое победи Калиакра с 1:0 и се завърна в "А" група два кръга преди края на сезона. Берое винаги е заслужавал, в пъти повече, да бъде в "А" група от някои псевдо отборчета, който за наша радост догодина ще заемат полагащото им се място в "Б" група. Точно заради тези псевдо отборчета Берое беше "изритан" от "А" група миналия сезон. Разбира се и други подмолни хора имаха пръст в нещата, но нека ги забравим и продължим напред. Защото - Берое винаги ще го има!!!

Искам да поздравя футболистите, ръководството и най-вече феновете на отбора и да им пожелая много радостни мигове през новия сезон.

Повече на Beroe Online.

Публикувано в Спорт
Коментари: 0

2008 FORMULA 1 PETROL OFISI TURKISH GRAND PRIX
На къде сме без Перник :)?!
Понеделник, 21 Юли 2008
Здравейте, Formula 1 BG маняци. На работа съм и като по чудо ми остава малко време да разгледам някой друг сайт. Отварям си www.formula1.com и чета новините, разглеждам класирането, богата галерия от снимки и не щеш ли попадам на две култови снимки. Снимки от Гран При на Турция 2008г. Много се накефих като ги видях, та викам чакай да си ги кача на сайта, та да ги споделям по-лесно с приятели, случайни и не толкова случайни посетители на страничката ми. Та чукнете на подробности да ги видите...

Публикувано в Развлечения, Спорт
Коментари: 0


<< Назад
© Боян Бойчев