Автобиография
Програми
Web Blog B
 
O Y A N   B O Y C H E
V Скинове & Fonts
Книга за Гости Игри
Лични Снимки Михаел Шумахер
Моите Приятели       Връзки
Меню
   
Инфо
 
Вашето IP:
 44.200.194.255
 
Дата и час:
13 Юли 2024
16:18:31
 
Последна актуализация:
04 Януари 2024
 
Вие сте посетител №:
07.2024г. 2239
(2024г.) (0)

Посетители - ботове:
07.2024г. 2239
(2024г.) (28665)

 
 

Valid XHTML 1.0 Transitional

 
Новини
Добре дошли в собствения ми блог
Boyan Boychev Web Blog
Неделя, 7 Януари 2007
Здравейте и добре дошли на всички в Boyan Boychev Web Blog. Днес, 7 Януари 2007 година, стартирам собствения ми web блог, който надявам се ще бъде полезен и интересен за много хора.

На първо място искам да честитя на всички българи новата 2007 година и да им пожелая много здраве, щастие и по-добри времена в Европейския съюз.

Тук и сега е времето да напиша кратко резюме на това, което ще съдържа блога. Текстовете, които ще намерите в този раздел на страницата ми, ще наричам "новини". Една голяма част от тях може би ще бъдат новини само за мен, но въпреки това се надявам да бъдат в полза и на много от Вас. Част от новините ще бъдат свързани с обществото - какво ми е направило впечатление и така ли трябва да бъде? В това число влизат и новините в сферата на изкуството, културата, спорта и други обществено значими области от живота на човека. По-голямата част от новините ще бъдат в областта на информационните технологии, тъй като по образование съм информатик и работата ми е свързана основно с компютърни и комуникационни системи. Тези новини ще попаднат в категория "Технологии" и нейните подкатегории. По-голямата част от новините в тези категории ще са свързани с UNIX базирани операционни системи. Не на последно място ще публикувам и интересни и забавни новинки, които ще попаднат в категория "Развлечения".

С едно изречение в личния ми web блог ще попадне всичко, което ме е вълнувало и вълнува през моя жизнен път и което съм сметнал за подходящо да споделя с Вас (Интернет обществото).

В последствие вероятно в блога ще възникнат и други категории с други новини. Boyan Boychev Web Blog за момента е предвиден единствено в българска версия, поради което ще е бъде предназначена за значително по-малък кръг от хора, така че чувствайте се облагодетелствани :).

В момента на писането на тази новина няма възможност за добавянето на коментари по новините, в бъдеще такава ще бъде добавена.

Всеки да се чувства свободен да изпраща писма на електронната ми поща, по каквато и да е тематика. Надявам се да мога да Ви помогна с това, което знам и мога.

Благодаря Ви!

С уважение,
Боян Бойчев.

Публикувано в Лични, Общество


<< Назад
© Боян Бойчев