Автобиография
Програми
Web Blog B
 
O Y A N   B O Y C H E
V Скинове & Fonts
Книга за Гости Игри
Лични Снимки Михаел Шумахер
Моите Приятели       Връзки
Меню
   
Инфо
 
Вашето IP:
 18.224.59.231
 
Дата и час:
20 Април 2024
02:14:12
 
Последна актуализация:
04 Януари 2024
 
Вие сте посетител №:
04.2024г. 1745
(2024г.) (0)

Посетители - ботове:
04.2024г. 1745
(2024г.) (11417)

 
 

Valid XHTML 1.0 Transitional

 
Новини
Нова придобивка - коментари към новините
Boyan Boychev Web Blog 2 (bb-blog 2.0.0.0)
Вторник, 7 Юли 2009
Boyan Boychev Web Blog 2 (bb-blog 2.0.0.0) е вече на линия с новата си възможност за добавяне на коментари към новините на сайта. Най-накрая, след точно 2 години и половина, се наканих да довърша обещанато тук. По този начин собствения ми блог придоби значително по-завършен вид.

Това е първоначалният вариант на версия 2, което личи и от името - bb-blog 2.0.0.0. Тук ще споделя някои особености свързани с коментарите към новините:
  • Всеки добавен коментар ще бъде разглеждан от модератора на сайта, т.е. моя милост, преди да бъде публикуван на сайта. Ако даден коментар отговаря на изискванията ми, то той ще бъде одобрен, публикуван и впоследствие видим за всички посетители на сайта;
  • Неодобрен коментар, добавен от даден посетител, ще бъде видим само и единствено от този посетител в рамките на същата сесия;
  • Предоставя се възможност на автора на коментара да редактира собствения си коментар в рамките на същата сесия, използвана при добавянето на същия този коментар.
Засега всички коментари са на едно ниво, т.е. няма възможност за добавяне на подкоментар към даден коментар. Не е предоставена възможност за изтриване на коментар от автора му в рамките на същата сесия. Липсва възможност за регистриране на потребители в блога, т.е. дори автора на даден коментар няма да може да го редактира или изтрие след изтичане или затваряне на сесията (използвана при добавянето му). В зависимост от нуждите на посетителите на сайта тези или други нови възможности ще бъдат реализирани. Вероятно ще се наложат и поправки във вече реализираното, при открикрането на грешки, бъгове или други неудобства.

Стартът е даден, чакам вашите отзиви и препоръки като коментари или на електронната ми поща (виж раздел "Автобиография").

Благодаря за вниманието!

С уважение,
Боян Бойчев


Публикувано в Лични, Общество

Коментари (1)
Hristo
http://www.mefnet.com
20 Август 2009, 09:39

BoBoy ama mnogo ti gotini komentarite :)

[ Зареди друг код ]  CAPTCHA Image


<< Назад
© Боян Бойчев